Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 september 2015, 22:48

Vrouw overvallen in woning aan de Zwijndrechtstraat

Laatste update: 1 jaar geleden
ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart na een woningoverval aan de Zwijndrechtstraat in Arnhem op vrijdagavond 11 september. Twee mannen eisten geld van de bewoonster. De mannen zijn er vandoor gegaan met een tas. De politie zoekt getuigen.

De bewoonster kwam rond 19.30 uur bij haar woning. Op het moment dat zij naar binnen ging en de deur dicht wilde doen, stonden twee mannen in de deuropening. Deze personen eisten geld. Een van de mannen doorzocht de woning terwijl de ander bij de vrouw bleef. De daders gingen er uiteindelijk met een tas vandoor.

De politie onderzoekt wat er exact is gebeurd en heeft onder meer een buurtonderzoek gehouden. Ook kwam de Forensische Opsporing ter plaatse.

Getuigen die iets hebben gezien of gehoord wat met deze overval te maken kan hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.