Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2015, 15:59

Winkeldief gaat beveiliger te lijf

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie heeft donderdag in Arnhem een 35-jarige inwoner van die stad ingerekend. De man was een beveiliger te lijf gegaan nadat hij betrapt was op winkeldiefstal.

De beveiliger zag de Arnhemmer die dag omstreeks 16.00 uur met een speciaal geprepareerde tas een warenhuis aan het Johnny van Doornplein inlopen en er vervolgens diverse goederen in stoppen. Vervolgens liep de man de zaak uit zonder af te rekenen. De beveiliger greep daarop in en probeerde de man aan te houden. Na een schermutseling zag hij aanvankelijk kans weg te komen. Nadat een bereidwillige passant zijn fiets afstond ging de beveiliger erachter aan en wist hem samen met een collega op de Spijkerstraat te achterhalen. Na wederom een schermutseling wisten ze de man te overmeesteren en even later aan de politie over te dragen. De Arnhemmer bleek voor ruim 300 euro aan goederen te hebben gestolen en zit voorlopig vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.