Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2015, 15:52

Duo op inbrekerspad tegen de lamp gelopen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie heeft donderdagnacht in de wijk Rijkerswoerd in Arnhem twee mannen aangehouden die vermoedelijk op inbrekerspad waren. Het gaat om twee Arnhemmers van 21 en 43 jaar, bekenden van de politie.

Agenten zagen het duo die nacht rond 01.30 uur in de wijk rondrijden met een busje van een verhuurbedrijf. Bij het zien van de politiewagen sloegen ze plotseling enkele keren af en parkeerden op de Benny Goodmanstraat. Bij controle troffen agenten inbrekersgereedschap, handschoenen en een bivakmuts aan. De twee gaven aan te willen gaan chillen. De agenten dachten er anders over en hielden het duo aan. De twee zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.