Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2015, 15:51

Arnhemmers met (nep)pistolen opgepakt

Laatst bijgewerkt: maandag 11:48 uur

RHEDEN – Twee Arnhemmers van 29 en 34 jaar zijn donderdagnacht in Rheden aangehouden. Agenten vonden in de auto waarin ze zaten twee neppistolen. De jongste van de twee zat bovendien onder invloed van alcohol achter het stuur.

Beide Arnhemmers vielen door de mand bij een routinecontrole van de politie om 03.10 uur op de Arnhemsestraatweg. Aanvankelijk werd de bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed. De man gaf vervolgens aan een wapen te hebben: dat bleek in een holster aan zijn broeksriem te zitten. Daarop werd verder in de auto gezocht en onder de bijrijderstoel nog een dergelijk wapen gevonden in een holster. Daarop werd ook de bijrijder aangehouden. Het bleek te gaan om zogenoemde Airsoftguns, nepwapens die niet van echt te onderscheiden zijn en daardoor geschikt zijn om mee te dreigen. Bij de 29-jarige Arnhemmer werd ook nog een alcoholgehalte gemeten van 535 ug/l (bijna tweeënhalf keer de limiet).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.