Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 september 2015, 15:36

Onbekende man grist tas van bagagedrager

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Op dinsdag 1 september rond 9.30 uur werd tijdens het fietsen in de omgeving van het Roermondseplein door een onbekende man een damestas met inhoud gestolen.

Deze vrouw reed op haar fiets vanaf haar huis naar school. Op de Utrechtseweg richting Onderlangs werd zij ingehaald door een man op een fiets. Bij de verkeerslichten stonden zij en deze man te wachten voor rood licht. Haar tas zat toen nog achterop de fiets vast. Inmiddels groen licht vervolgde ze de weg richting de Oude Kraan met het Roermondseplein. Onderweg merkte ze dat de man kort achter haar bleef fietsen. Bij de verkeerslichten bij het Roermondseplein was het verkeerslicht wederom rood. Daar zag ze dat haar tas was verdwenen. De man op de fiets achter haar was ook nergens te zien. De vrouw heeft aangifte van diefstal van haar tas gedaan bij de politie. Later op de middag werd door werklieden in de put van de Spoorwegstraat haar portemonnee teruggevonden. Haar tas en andere spullen zijn nog spoorloos.

De vrouw kon de vermoedelijke dader van deze diefstal omschrijven als een blanke man van ongeveer 35 jaar oud met een slank tot mager postuur. De man had halflang bruin haar en een ongeschoren gezicht dan wel een beginnend baardje. De kleding van de man was donker van kleur en hij droeg een groene muts.

Bent u getuige geweest van dit voorval, hebt u deze man rond dat tijdstip gezien met deze tas of heeft u aanvullende informatie? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.