Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 augustus 2015, 15:11

Bewoner (75) gewond bij woningoverval Faberkamp

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Er is politieonderzoek gaande naar een gewapende overval op een woning aan de Faberkamp zondag rond 11.00 uur. Twee mannen drongen de woning binnen. Tijdens een worsteling raakte een 75-jarige bewoner gewond aan zijn hoofd. Met onbekende buit renden de daders weg richting de Lange Water. De politie zoekt getuigen.

De 75-jarige man is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Na behandeling zullen agenten zijn aangifte opnemen. Forensische Opsporing en recherche zijn bij de woning voor onderzoek.

De twee, vermoedelijk getinte, mannen waren geheel zwart gekleed. Getuigen van de overval of mensen die rond 11.00 uur in de omgeving van de Lange Water iets bijzonders hebben opgemerkt, worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Arnhem op 0900-8844.

Zaterdag vond in Arnhem een woningoverval plaats aan de Dovenetellaan. De recherche gaat vooralsnog niet uit van een verband tussen beide zaken. Het onderzoek naar die overval loopt ook nog volop. Van de bewoner is inmiddels aangifte opgenomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.