Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 augustus 2015, 15:55

Mannen ‘vinden’ kar vol koperen kabels

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:47 uur

ARNHEM – Agenten zagen vrijdagnacht op de Beekstraat twee mannen bij een fietskar staat die was omgevallen. De mannen waren bezig om de lading weer in de kar te doen. Het betrof een hoeveelheid koperen kabels.

De agenten besloten de mannen aan te spreken. Even verderop stond een tweede kar met ook daarin koperen kabels. Op de vraag hoe ze aan die koperen kabels kwamen, verklaarden ze dat ze ergens die hadden gevonden.

De mannen, Arnhemmers van 30 jaar oud, zijn aangehouden op verdenking van diefstal of heling en op het politiebureau ingesloten. De recherche onderzoekt de zaak.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.