Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 augustus 2015, 16:54

Arnhemmer vast na uitdelen kopstoot aan agent

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Arnhem een 48-jarige inwoner van die stad aangehouden nadat hij een agent had mishandeld door hem een kopstoot te geven. De agenten traden op tegen de man nadat hij zich op een terras in de binnenstad had misdragen.

Personeel van een horecazaak aan de Korenmarkt riep rond 02.10 uur de hulp van de politie in toen de Arnhemmer samen met een kameraad zich op een terras voor de zaak misdroeg. Zo zou de man het personeel uitschelden en weigerde vervolgens te vertrekken. Toen agenten de twee wilden verwijderen ontstond er een schermutseling, waarbij de Arnhemmer een van de agenten een kopstoot gaf. De agent raakte bij het voorval lichtgewond. De Arnhemmer moest mee naar het bureau en zit voorlopig vast.

Geen geweld getolereerd

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.