Redactie 112 0 reactie(s) do 06 augustus 2015, 15:02

Man probeert vrouw te wurgen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Kort na middernacht werd op donderdag 6 augustus een man aangehouden die kort daarvoor probeerde een vrouw te wurgen.

Politieagenten kregen de melding van de mishandeling in een woning in de Van Oldenbarneveldstraat in Arnhem. Daar werden zij aangesproken door een vrouw die vertelde dat een voor haar bekende man zojuist had geprobeerd om haar te wurgen. De vrouw heeft zich hierbij hevig verzet en heeft zich hierdoor los kunnen maken van de dader.

Na een korte zoektocht in de omgeving kon de dader op basis van het signalement worden opgespoord en aangehouden. Tijdens de aanhouding door de politie verzette de dader zich hevig, hierdoor sneuvelde een diensttelefoon en de verdachte bedreigde de agenten met de dood. Tegen de 35-jarige man uit Lelystad zal proces-verbaal worden opgemaakt voor poging doodslag, verzet plegen bij de aanhouding en het bedreigen van politieagenten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.