Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 13:22

Arnhemmers mishandelen persoon

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:47 uur

NIJMEGEN – Agenten hebben in de vroege vrijdagochtend op de Waalbandijk twee Arnhemmers van 21 en 22 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging.

 

Agenten gingen af op een melding dat op de Waalbandijk een vechtpartij aan de gang zou zijn. Ter plaatse was een getuige die twee vechtersbazen aanwees. Deze mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 22-jarige Arnhemmer verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij moest met gepast geweld in de politieauto worden gezet.

 

Slachtoffer gezocht

De getuige meldde dat een onbekend slachtoffer door de twee mannen was mishandeld. Op het moment dat de agenten ter plaatse kwamen, was het slachtoffer niet meer aanwezig.

 

De politie roept het slachtoffer van deze mishandeling op om op het politiebureau aangifte te doen.

 

112 Nijmegen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nijmegen lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijmegen. Alle 112 alarmeringen uit Nijmegen kan je live volgen via 112 meldingen Nijmegen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.