Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 juli 2015, 11:54

Hersenletsel op verjaardagsfeestje

Laatste update: 1 jaar geleden

HUIZEN – De politie wil graag meer weten over een zware mishandeling die op 18 juli omstreeks 0.30 uur plaatsvond bij een woning aan de Bunt in Huizen.

 

In de woning was een feestje ter gelegenheid van een verjaardag. Op het feestje verschenen een aantal gasten die niet waren uitgenodigd. Er ontstond een vechtpartij en de politie werd gebeld. Ter plaatse aangekomen, bleek een 50-jarige man uit Huizen hoofdletsel te hebben opgelopen. In het ziekenhuis bleek dat hij zwaar hersenletsel had.

 

De politie heeft getuigen gehoord en zou graag nog meer willen weten over een rode auto die bij het incident betrokken is geweest. Meerdere personen zouden in deze rode auto zijn weggereden na het vechtincident. De politie wil graag weten wie de inzittenden waren en hoopt dat getuigen of mensen die weten wie de inzittenden waren, zich melden. Informatie kan doorgeven worden via 0900-8844 (vraag naar politie Huizen) of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.