Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 juli 2015, 18:16

Motorrijder onderuit op de Posbank

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:47 uur

ROZENDAAL – Zaterdagmiddag 18 juli omstreeks 16:00 uur is er een motorrijder onderuit gegaan op de Bovenallee in Rozendaal.

Een groep van drie motorrijders was aan het toeren op de Posbank toen het in de haarspeldbocht mis ging. Een van de motorrijder gleed uit over bladeren die op de weg lagen en kwam in de bosschage terecht, hij is met zijn motor een meter of 5 naar beneden gevallen. 

De ter plaatse gekomen ambulance heeft de motorrijder gecontroleerd hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De motorrijders hebben gezamenlijk de motor weer uit de bosschage gehaald.

112 Rozendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rozendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Rozendaal. Alle 112 alarmeringen uit Rozendaal kan je live volgen via 112 meldingen Rozendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.