Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 juli 2015, 13:42

Arnhemmer bedreigt agenten met schroevendraaiers

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Een 37-jarige Arnhemmer is donderdagnacht in zijn woonplaats door de politie aangehouden nadat hij agenten had bedreigd met een steekwapen. De agenten waren te hulp geroepen bij een conflict waarbij de man ook betrokken was.

 

Rond middernacht belden de bewoners van een adres in de wijk De Laar de politie vanwege een ruzie. Daar aangekomen werden agenten geconfronteerd met de 37-jarige Arnhemmer. De man had in beide handen schroevendraaiers en dreigde de agenten daarmee te steken. De man kon met behulp van pepperspray worden ontwapend en overmeesterd. De man zit voorlopig vast. De agenten hebben aangifte gedaan van de bedreiging.

 

Geen geweld tegen politiemedewerkers

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

 

Incidenten waarbij politiemedewerkers agressief of gewelddadig worden behandeld, hebben hoge prioriteit. Er volgt altijd een reactie.

 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.