Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 juli 2015, 14:00

Beschonken Arnhemse rijdt door na aanrijding

Laatst bijgewerkt: maandag 11:46 uur

ARNHEM – Woensdagavond heeft de politie een 62-jarige vrouw uit Arnhem aangehouden. Zij was doorgereden na aanrijding op ’t Toneel in Arnhem. Daar was zij tegen een andere auto aangereden.

 

Dit was gezien door een getuige, die het kenteken had genoteerd en de politie had gebeld.

 

Nadat de agenten op de plaats van de aanrijding het een en ander hadden vastgelegd zijn ze naar het adres gereden van de tenaamgestelde van auto die was doorgereden. De vrouw deed open en verklaarde dat ze inderdaad bij het winkelcentrum aan ’t Toneel was geweest maar kon zich niet herinneren dat ze tegen een andere auto was aangereden.

 

De vrouw mocht blazen en vervolgens mee naar het bureau. Daar blies zij 540 ug/l. De politie maakte proces-verbaal op voor het doorrijden na aanrijding en het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de vrouw werd ingevorderd en zij kreeg voor 5 uur een rijverbod opgelegd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.