Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 juli 2015, 10:04

Arnhemmer door getuige betrapt op inbraak garagebox

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 10:33 uur

HOOGEVEEN – De politie heeft op zondagmiddag op de Rijksweg A28 vlak voor Staphorst een 25-jarige man uit Arnhem op heterdaad aangehouden. Hij wordt ervan verdacht ingebroken te hebben in

een garagebox gelegen aan de Begoniastraat in Hoogeveen.

 

Een alerte getuige zag dat er werd ingebroken in een garagebox aan de Begoniastraat in Hoogeveen. In de melding werd ook het kenteken van een voertuig en signalement van een verdachte gegeven.

 

Verschillende agenten zochten in de omgeving naar de auto. Deze werd uiteindelijk aangetroffen op de A28 vlak voor Staphorst. De verdachte voldeed aan het stopteken en kon worden aangehouden. In de auto werden gestolen spullen aangetroffen. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De eigenaar van de spullen heeft aangifte gedaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.