Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 12:19

Man in water geduwd en beroofd van fiets in Velp

Laatste update: 1 jaar geleden

VELP – Na een melding dat een 59-jarige man uit Velp op de Lathumse Veerweg door twee mannen van zijn fiets was beroofd, heeft de politie in de omgeving twee verdachten aangehouden.

 

De verdachten zijn Arnhemmers van 20 en 21 jaar oud. Het slachtoffer was op de Lathumse Veerweg met de twee mannen in gesprek geraakt. Gedurende dat gesprek dwongen de mannen hem zijn fietssleutel af te geven. Toen het slachtoffer daar geen gehoor aan gaf, werd hij door één van de verdachten in het water geduwd. De verdachten gingen er toen met zijn fiets vandoor.

 

Na de melding troffen agenten op de Lathumse Veerweg de 21-jarige Arnhemmer aan. Volgens getuigen zou de tweede verdachte zich daar in de struiken hebben verstopt.

 

Toen een agent met diensthond ter plaatse was gekomen, en de man was aangeroepen dat de hond ingezet zou worden om hem te zoeken, kwam de 20-jarige toch tevoorschijn.

 

Beide verdachten zitten vast op het politiebureau.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.