Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 juli 2015, 16:16

Beroving pizzakoerier in scene gezet

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De beroving van een pizzakoerier begin maart van dit jaar in het Arnhemse Statenkwartier is in scene gezet. Dat is gebleken uit rechercheonderzoek door het districtelijke overvallenteam Gelderland-Midden. Het aanvankelijke slachtoffer is nu zelf aangehouden als verdachte en over de zaak verhoord.

 

De destijds 17-jarige pizzakoerier deed aangifte bij de politie nadat hij naar zijn zeggen op dinsdagavond 3 maart op de Thorbeckestraat zou zijn belaagd door twee personen die hem van zijn scooter zouden hebben getrokken. Daarna zouden ze hem met geweld zijn geld en de pizza’s afhandig hebben gemaakt.

 

Geld in eigen zak
In het daaropvolgende onderzoek werden recent drie verdachten aangehouden: drie 17-jarige Arnhemmers. Onderzoek wees onder meer uit dat er feitelijk geen beroving had plaatsgevonden maar dat het geld in eigen zak was gestoken. Tegen de 17-jarige is proces-verbaal opgemaakt wegens het doen van een valse aangifte en verduistering van het geld van zijn werkgever. De jongen is na verhoor weer vrijgelaten. Tegen de andere drie verdachten is ook proces-verbaal opgemaakt wegens betrokkenheid bij de verduistering.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.