Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 17:26

Brandende scootmobiel door buurtbewoners geblust

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:46 uur

ARNHEM – Op 23 juni tussen 08.50 en 08.55 uur is er een scootmobiel afgebrand die geparkeerd stond op het Schepen van Doorninckpad in de wijk ‪‎Kronenburg‬.

 

De scootmobiel stond onder de doorgang vanaf het Schepen te Boeckoppad naar de Schepen Bierwischstraat nabij het winkelcentrum Kronenburg. De brandende scootmobiel is door buurtbewoners geblust. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand en er is vermoedelijk sprake van brandstichting.

 

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dan hoort de politie dat graag. U kunt bellen naar 0900-8844.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.