Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 juni 2015, 15:10

A50 hele dag dicht door ongeval met vrachtwagen

Laatst bijgewerkt: maandag 11:46 uur

ARNHEM – Een vrachtwagen met stenen is donderdagmorgen bij Arnhem op de A50 door de middenberm gereden. Dat geeft een flinke puinhoop waardoor de weg aan beide kanten vrijwel dicht is, meldt de ANWB. Omdat er veel aan de weg is beschadigd blijft de A50 van Arnhem naar Oss nog tot ongeveer 17.00 uur dicht, zegt Rijkswaterstaat. Eerder was er sprake van dat de weg om 20.00 uur open zou gaan.

 

De vrachtwagen kwam vanuit Oss en raakte van de weg. De truck schoot door de middenvangrail en kantelde. De lading stenen ligt op de rijbaan. De weg van Arnhem naar Oss is helemaal op slot. De andere kant op kan het verkeer alleen maar over een rijbaan. Het ongeluk zorgt voor files tussen knooppunt Waterberg en Heteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.