Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2015, 17:31

Onderzoek naar tas met mogelijke explosieven in Doesburg

Laatst bijgewerkt: maandag 11:46 uur

DOESBURG – De politie is dinsdagmiddag 16 juni een onderzoek gestart naar een tas met daarin mogelijk explosieven op de Monseigneur Bekkerslaan ter hoogte van de Goudenregenstraat. De Explosieven Opruimingdienst Defensie (EOD) komt ter plaatse.

 

Agenten hebben dinsdagmiddag een 40-jarige man uit Arnhem aangehouden na een conflict op de Magnolialaan. Zodra de man op zijn fiets was klemgereden door agenten gooide hij een tas weg. Na zijn aanhouding werd bekend dat er mogelijk explosieven in de tas zouden zitten. De straten in de nabije omgeving zijn afgezet en er is een onderzoek gestart. Het team explosieven verkenning van de politie heeft op basis van hun bevindingen besloten om de EOD ter plaatse te laten komen. Agenten hebben bewoners van woningen aan de Goudenregenstraat geadviseerd om binnen te blijven, deuren en ramen te sluiten en uit de buurt te blijven van ramen. Het is nog niet bekend wat de aanleiding is voor dit incident.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.