Redactie 112 0 reactie(s) za 13 juni 2015, 22:43

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Geitenkamp

Laatst bijgewerkt: maandag 11:46 uur

ARNHEM – Zaterdagavond 13 juni is de brandweer van Arnhem uitgerukt nadat er rond 21:10 uur melding werd gemaakt van een woningbrand aan de Geitenkamp.

In het pand bleek een hoop textiel in brand te staan. De brandweer heeft het brandende materiaal naar buiten gehaald en vervolgens met water af laten koelen, om te voorkomen dat er opnieuw brand kon ontstaan. Hierna is de woning geventileerd.

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen, maar er is wel schade aan de woning ontstaan. Het gaat om rook- en waterschade, maar ook om schade aan de deur van het pand, omdat de brandweer een ruit heeft moeten inslaan om de deur van het pand te kunnen openen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.