Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 juni 2015, 22:35

Steekpartij na ruzie op straat in Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:46 uur

ARNHEM – De politie heeft zaterdagavond 13 juni twee 51-jarige Arnhemmers aangehouden in verband met een steekincident die avond op de Dovenetellaan. Daarbij raakte één persoon gewond. Het gaat om een 35-jarige Arnhemmer.

 

Die avond liepen het slachtoffer en een vriend op de Dovenetellaan toen een bekende van hen naar hen toe kwam. Vervolgens zou er onenigheid zijn ontstaan, waarbij het slachtoffer met een mes gestoken werd. De twee wisten weg te vluchten naar een nabij gelegen horecagelegenheid waar de politie werd gebeld. De Arnhemmer is naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen overgebracht voor behandeling.

 

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het steekincident en heeft twee Arnhemmers van 51 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid hierbij. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.