Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 juni 2015, 21:25

Fietsster gewond bij aanrijding op de Velperweg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:46 uur

ARNHEM – Na een aanrijding donderdagavond op de Velperweg in Arnhem is een 54-jarige fietsster uit die stad gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

 

De vrouw reed omstreeks 19.10 uur over de Velperweg toen ze werd aangereden door een auto, bestuurd door een 88-jarige stadsgenote. Beide bestuurders wisten niet hoe de aanrijding was gebeurd. Mogelijk dat de laagstaande zon een rol had gespeeld. De automobilist was met de schrik vrij gekomen, de fietsster had onder meer een hoofdwond opgelopen.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.