Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 juni 2015, 14:06

Man met harddrugs en mes op zak valt vrouw lastig

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:46 uur

ARNHEM – De politie heeft op dinsdag 9 juni een 25-jarige man uit Velp in Arnhem aangehouden. Bij de man werd harddrugs aangetroffen.

 

Omstreeks 10.00 uur kwam er een melding bij de politie binnen over een man die op de Burgemeester Matsersingel een vrouw lastig zou vallen. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij de 25-jarige Velpenaar aan. Aan de overkant van de weg spraken andere agenten met twee vrouwen, die even daarvoor een conflict met de 25-jarige zouden hebben gehad. Zij verklaarden mogelijk een mes bij hem te hebben gezien. Hierop besloten agenten de man te fouilleren. Toen zij hem vastpakten, begon de 25-jarige zich te verzetten. Uiteindelijk zijn de agenten er toch in geslaagd de fouillering uit te voeren. Hierbij werden meerdere zakjes harddrugs aangetroffen. De Velpenaar is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De drugs worden getest en vervolgens vernietigd.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.