Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 juni 2015, 0:22

Bewoners geëvacueerd bij brand in appartementencomplex

Laatst bijgewerkt: maandag 11:46 uur

ARNHEM – Maandagavond 8 juni is een bewoner licht gewond geraakt bij een kleine brand in een appartement aan de Slochterenweg.

 

Even na half elf kwam er bij de brandweer een melding binnen dat er een binnenbrand zou zijn in het appartementen complex van de Drie Gasthuizen Groep. Het bleek te gaan om een kleine brand in een van de appartementen. De bewoner is door ambulance personeel gecontroleerd. Vermoedelijk heeft deze rook ingeademd. Uit voorzorg waren er een aantal appartementen ontruimd. 

De bewoners bij de tijdelijk in een centrale hal opgevangen. Nadat de brandweer heeft geventileerd kunnen de bewoners weer naar hun eigen appartement terug. Het appartement waar de korte brand gewoed heeft, heeft in ieder geval rook schade opgelopen. De brandweer heeft één blusvoertuig en een hoogwerker ingezet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.