Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2015, 17:32

Getuigen pakken brommerdief

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:45 uur

ARNHEM – Hij wilde donderdag in Arnhem snel geld verdienen door een bromfiets proberen te stelen. Maar het liep wat anders af voor een 24-jarige Nijmegenaar. Getuigen betrapten hem, pakten hem in de kraag en droegen hem aan de politie over.

 

Een maaltijdkoerier stalde zijn bromfiets rond 17.00 uur tegenover de zaak van zijn werkgever aan de Steenstraat. Op een gegeven moment zag hij een man proberen er met zijn bromfiets vandoor te gaan. De koerier rende erop af waarop de dief de buit van zich af gooide. Met getuigen werd de man vastgepakt en even later aan de politie overgedragen. De Nijmegenaar bekende later de bromfiets te willen verkopen om de opbrengst in eigen zak te steken.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.