Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2015, 14:45

Huisje brandt af op volkstuinencomplex

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:45 uur

ARNHEM (AS Media) – Vrijdagmorgen 5 juni kwam er bij de Arnhemse brandweer een melding binnen van een brand in een schuur aan de Parkweg.

De schuur stond op het volkstuinencomplex wat tegen stadspark Zypendaal ligt. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het schuurtje al ingestort en nagenoeg afgebrand. De brand was moeilijk te bereiken doordat de smalle zandweg achter het terrein langs moeilijk begaanbaar was.

Volgens één van de tuintjes houders worden er wel vaker vernielingen gepleegd bij de tuintjes. De politie doet onderzoek hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.