Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2015, 12:01

Gelderland onder invloed in het verkeer

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

GELDERLAND – De politie in Gelderland heeft donderdag drie bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed. Dat gebeurde in Arnhem en Lochem. In een geval was er sprake van een ongeval, ook werden er rijbewijzen ingevorderd.

 

Op de Apeldoornseweg in Arnhem botsten donderdagochtend rond 06.30 uur twee auto’s op elkaar ter hoogte van de Sonsbeeksingel. De twee inzittenden van de ene auto, twee Arnhemse vrouwen van 29 en 37 jaar, werden met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere partij, een 35-jarige vrouw uit Tolkamer, was met de schrik vrij gekomen. De 37-jarige Arnhemse rook naar drank maar was niet in staat een ademtest te ondergaan. Van haar is bloed afgenomen voor een bloedproef. Ook is haar rijbewijs ingevorderd.

 

Zwabberend

Donderdagnacht, even na middernacht, zagen agenten op de Goorseweg in Lochem een 54-jarige man rijden in een busje. Gezien zijn zwabberende rijstijl werd hij voor controle aan de kant gezet. De man, bleek onder invloed van alcohol (215 ug/l) maar net onder de strafbare limiet. Niettemin mocht hij niet rijden want zijn rijbewijs was ingevorderd.

 

Nog bonter

Een 29-jarige Arnhemmer maakte het dezelfde nacht omstreeks 03.00 uur nog bonter. De man reed asociaal op zijn bromfiets door het voetgangersdomein in de Arnhemse binnenstad en bleek onder invloed met een alcoholgehalte van 770 ug/l (drieënhalf keer de limiet). Zijn rijbewijs werd ingevorderd en ook kreeg hij een rijverbod. Dat lapte hij echter aan zijn laars en stapte even later weer op zijn bromfiets. Dat leverde wederom een rit naar het politiebureau op en opnieuw een proces-verbaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.