Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 mei 2015, 11:47

‘Stinkende’ hennepkwekerij opgerold woning Endepoel

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

HUISSEN – De politie heeft op dinsdagmiddag 26 mei een hennepkwekerij opgerold in Huissen. Dat gebeurde aan de Endepoel.

 

Agenten kregen een tip van iemand die bij het huis een sterke henneplucht rook. Ook zag de getuige dat de ramen afgeplakt waren en dat er veel condens op de ramen zat. Gelukkig herkende de getuige deze signalen van een hennepkwekerij en belde de politie.

 

In het huis troffen agenten twee ruimtes met hennep aan. In de ene ruimte stonden ongeveer 80 hennepplanten, in de andere ongeveer 80 stekken. De bewoner van het huis en een 47-jarige vrouw uit Rosmalen zijn aangehouden. De politie doet nu verder onderzoek.

 

Hebt u ook het vermoeden dat er in uw buurt hennep gekweekt wordt? Ruikt u een sterke henneplucht of ziet u andere signalen dat er iets niet in de haak is? Bel dan altijd met de politie, zodat deze illegale kwekerijen opgerold kunnen worden. Hennepkwekerijen zijn niet alleen illegaal, ze zijn ook brandgevaarlijk.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.