Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 mei 2015, 15:41

Gestolen auto met slapende man teruggevonden in Elst

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

ARHEM – Na een inbraak in een woning aan de Hillegomweg in Arnhem heeft de politie maandagochtend de vermoedelijke dader aangehouden. Hij lag te slapen in een auto, die bij de inbraak was buitgemaakt.

 

De bewoner ontdekte maandagochtend dat hij enkele spullen uit huis miste, inclusief zijn autosleutels en bedrijfsauto. Gewaarschuwde agenten namen een aangifte op en stelden een onderzoek in de omgeving in. Op de Van Limburg Stirumstraat in het nabij gelegen Elst vonden ze de bedrijfsauto van de Arnhemmer terug. In de auto lag een man te slapen, dat bleek een 42-jarige man uit Leeuwarden te zijn, een bekende van de politie. De man zit voorlopig vast voor nader onderzoek en verhoor.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.