Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 mei 2015, 13:27

Duo in auto met wapens

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

ARNHEM – Surveillerende agenten zagen zaterdagnacht rond 05.00 uur een auto met hoge snelheid het Velperbroekcircuit oprijden en het rode licht negeren. Daarop gaven zij de bestuurder een stopteken en gingen tot controle over. Het leidde tot twee aanhoudingen voor overtreding van de wet Wapens en Munitie en voorhanden hebben van allerlei inbrekersgereedschap.

 

De bestuurder bleek een 21-jarige inwoner van Arnhem, de bijrijder had geen geldig ID-bewijs bij zich maar later onderzoek wees uit dat het om een eveneens 21-jarige Velpenaar ging. Tijdens zijn fouillering kwam een busje traangas tevoorschijn. Aangezien het voorhanden hebben hiervan verboden is, hebben de agenten de auto doorzocht. Daarbij stuitten zij op een vuurwapen gelijkend voorwerp en divers inbrekerswerktuig, waaronder een bijl en breekijzer. Alle spullen zijn voor het onderzoek inbeslaggenomen. De twee verdachten zitten ingesloten op het politiebureau en worden verhoord.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.