Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 mei 2015, 14:18

Velpenaar trapt deur in en mishandelt bewoner

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

VELP – In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 mei heeft de politie in Velp een 56-jarige inwoner van die plaats aangehouden. Hij zou even daarvoor een 48-jarige plaatsgenoot hebben geslagen en de deur van de woning van het slachtoffer hebben vernield. De 56-jarige verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding.

 

Omstreeks 02.15 uur kreeg de politie een melding dat er in Velp een mishandeling had plaatsgevonden en dat de dader nu bezig was om een voordeur in te trappen. Toen agenten daar aankwamen troffen zij de 56-jarige bij de betreffende woning aan. Nadat zij het verhaal van de melder hadden aangehoord, wilden de agenten de Velpenaar aanhouden. Hier was hij het kennelijk niet mee eens en probeerde één van de agenten te slaan. Uiteindelijk konden de dienders de man boeien en in de auto zetten. Onderweg naar het politiebureau bleef hij zich verzetten en schold hij de agenten uit. Onderzoek moet nog uitwijzen wat de aanleiding van de ruzie was.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.