Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 mei 2015, 14:06

Vrouw onder bedreiging naar park en zwaar mishandeld

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

ARNHEM – De politie heeft op vrijdagavond in Arnhem drie vrouwen aangehouden; twee Arnhemse van 24 en 27 jaar en een 23-jarige vrouw uit Duiven. Zij worden ervan verdacht die avond een 27-jarige Arnhemse zwaar te hebben mishandeld. Het slachtoffer raakte hierbij gewond.

 

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie een melding dat er op de Utrechtseweg in Arnhem een vrouw gewond was aangetroffen. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij de Arnhemse aan. Zij had diverse verwondingen aan haar hand en gezicht.

 

De vrouw vertelde dat zij met een bekende van haar had afgesproken om te gaan stappen en hadden afgesproken op de Utrechtseweg. Daar trof zij haar bekende en een andere vrouw. Deze twee vrouwen zouden haar hebben bedreigd met een mes en hebben gedwongen mee te lopen naar het park. Ook zou een steekbeweging zijn gemaakt, die het slachtoffer volgens eigen zeggen kon afweren. Daardoor raakte zij gewond aan haar hand. In het park sloot een derde vrouw aan. De 27-jarige zou daar vervolgens zijn mishandeld. De drie vrouwen zijn daarna weggelopen.

 

Gewaarschuwde agenten hebben na onderzoek het drietal in een flat in Arnhem aangetroffen en aangehouden. Ze zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau. Wat de aanleiding is voor de mishandeling, is nog niet duidelijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.