Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 mei 2015, 20:32

Elf auto-inbraken in ‪‎Rijkerswoerd

Laatste update: 2 jaar geleden

ARNHEM – Op dit moment lijkt er een verschuiving plaats te vinden voor wat betreft de ‪auto‬-inbraken in Arnhem-Zuid. Waar eerst de auto’s in Schuytgraaf doelwit leken te zijn, zo hebben er nu in één week tijd 11 auto-inbraken plaatsgevonden in ‪‎Rijkerswoerd‬.

 

Het lijkt er op dat de daders zich richten op Mercedes-Benz en Seat Ibiza voertuigen. Waar bij de auto’s van Seat geen schade is te zien na de inbraak, wordt er bij de auto’s van Mercedes-Benz altijd een kapot raam geconstateerd. De buit is in vrijwel alle gevallen het navigatiesysteem en/of de airbag.

 

De politie hoopt dat ze samen met u er voor kan zorgen dat deze hausse aan inbraken stopt. U kunt de politie helpen door bij een verdachte situatie te bellen met alarmnummer 112. Ook als u verdachte voertuigen door de wijk ziet rijden kunt u bellen met 112. Noteer dan als dat mogelijk is ook het kenteken van dit voertuig.

 

Heeft u wellicht meer informatie over de inbraken die al hebben plaatsgevonden? Neemt u dan contact op met 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.