Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 mei 2015, 20:32

Elf auto-inbraken in ‪‎Rijkerswoerd

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

ARNHEM – Op dit moment lijkt er een verschuiving plaats te vinden voor wat betreft de ‪auto‬-inbraken in Arnhem-Zuid. Waar eerst de auto’s in Schuytgraaf doelwit leken te zijn, zo hebben er nu in één week tijd 11 auto-inbraken plaatsgevonden in ‪‎Rijkerswoerd‬.

 

Het lijkt er op dat de daders zich richten op Mercedes-Benz en Seat Ibiza voertuigen. Waar bij de auto’s van Seat geen schade is te zien na de inbraak, wordt er bij de auto’s van Mercedes-Benz altijd een kapot raam geconstateerd. De buit is in vrijwel alle gevallen het navigatiesysteem en/of de airbag.

 

De politie hoopt dat ze samen met u er voor kan zorgen dat deze hausse aan inbraken stopt. U kunt de politie helpen door bij een verdachte situatie te bellen met alarmnummer 112. Ook als u verdachte voertuigen door de wijk ziet rijden kunt u bellen met 112. Noteer dan als dat mogelijk is ook het kenteken van dit voertuig.

 

Heeft u wellicht meer informatie over de inbraken die al hebben plaatsgevonden? Neemt u dan contact op met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.