Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 mei 2015, 13:43

Man door winkelier betrapt op betalen met vals geld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:45 uur

ARNHEM – In winkelcentrum Kronenburg in Arnhem heeft de politie woensdagmiddag een 30-jarige Arnhemmer aangehouden. De man liep tegen de lamp toen hij met vals geld betaalde.

 

Een winkelier ontdekte dat de Arnhemmer hem betaalde met een vals biljet van 50 euro en haalde de beveiliging erbij. Die nam de Arnhemmer mee en droeg hem over aan de politie. De man bleek nog een vervalst biljet bij zich te hebben en een gebruikershoeveelheid (hard)drugs. De biljetten zijn in beslag genomen. De Arnhemmer is na verhoor vrijgelaten.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.