Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 mei 2015, 18:07

Vrouw overvallen in woning Kleefseplein

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

ARNHEM – Maandagmiddag, even na 17.00 uur, is een 38-jarige vrouw in haar woning aan het Kleefseplein overvallen.

 

De dader bedreigde haar met iets dat op een vuurwapen leek. Daarmee dwong hij de vrouw geld af te geven. Bij de overval raakte het slachtoffer licht gewond.

 

De politie startte direct met een onderzoek. Naast een buurtonderzoek is door de afdeling Forensische Opsporing een sporenonderzoek in de woning ingesteld.

 

Van de dader is bekend dat het gaat om een man met een getinte huidskleur. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar. Hij heeft een slank postuur en zwart haar. Hij was gekleed in een donkerblauwe spijkerbroek, een donkerblauw sweatshirt en sportschoenen. Verder droeg hij een bril.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die maandagmiddag iets op of rond het Kleefseplein hebben gezien dat met dit misdrijf te maken kan hebben. Getuigen kunnen bellen met de politie op nummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.