Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 mei 2015, 11:22

Duo op scooter brengt wielrenner ten val en rijdt door

Laatst bijgewerkt: maandag 11:45 uur

VELP – De politie heeft op zaterdagmiddag in Velp twee jonge mannen van 19 en 20 jaar uit Rheden aangehouden. De twee worden ervan verdacht een aanrijding te hebben veroorzaakt; zij zouden een wielrenner ten val hebben gebracht. Hierbij raakte de 50-jarige wielrenner uit Bemmel gewond. De jongens zijn vervolgens doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

 

De wielrenner verklaarde omstreeks 15.45 uur te hebben gefietst over de Arnhemsestraatweg in Velp toen een scooter met daarop twee jongens voor hem reed. Onderling kregen de wielrenner en de twee jongens kennelijk onenigheid aangezien – volgens de wielrenner – de scooterrijder ineen hard geremd zou hebben. De man uit Bemmel haalde het tweetal in en vervolgens zou hij hard bij zijn schouder zijn vastgepakt waardoor hij ten val kwam. Ook de passagier van de scooter kwam te val. Deze jongen stapte vervolgens weer op de scooter waarna het tweetal er vandoor reed.

 

Getuigen van het incident zijn achter de scooter aangereden en hebben het kenteken aan de politie doorgegeven. De Rhedenaren zijn even later in een woning in Rheden door agenten aangehouden.

 

Ze zijn ingesloten voor nader onderzoek. De wielrenner raakte gewond aan zijn heup, elleboog en schouder en is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.