Redactie 112 0 reactie(s) di 28 april 2015, 18:16

Grote chaos na verkeersongeval in Duiven‏

Laatste update: 23 aug 2021 11:45 uur

DUIVEN – Bij een aanrijding op de A12 ter hoogte van Duiven is op dinsdagmiddag 28 april één automobilist gewond geraakt. Vier auto’s raakten bij het ongeval beschadigd.

 

Omstreeks 16.30 uur kreeg de politie een melding dat er een aanrijding was gebeurd. Toen agenten op de A12 aankwamen, zagen zij dat er een auto op de kop in de sloot lag. De bestuurster, een 29-jarige vrouw uit Silvolde, klaagde over pijn op haar borst en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 100 meter verderop stond een tweede auto in de sloot. De bestuurster van deze auto raakte niet gewond. Even verderop troffen de agenten nog twee beschadigde voertuigen aan; een auto en een bestelauto. Ook de bestuurders van deze voertuigen bleven ongedeerd.

 

Volgens getuigen zou de bestuurder van de bestelauto, een 50-jarige man uit het Duitse Elten, tegen de auto die voor hem reed zijn gebotst. Hierin zat de 29-jarige vrouw. Hierdoor zou de auto aan het tollen zijn gekomen. Ook twee andere auto’s werden geraakt.

 

Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons