Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 april 2015, 11:30

Arnhemmer probeert motor te stelen Jacob Cremerstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – In de nacht van zondag 19 op maandag 20 april werd op de Jacob Cremerstraat een poging diefstal van een motor gepleegd. Eén van de verdachten werd aangehouden. Meerdere mensen zijn getuige geweest van de poging diefstal. De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

 

Omstreeks middernacht werd een getuige wakker van geluiden op de Jacob Cremerstraat. De getuige keek uit het raam en zag dat bij een woning aan de overzijde van de straat mogelijk een motor werd gestolen. Hij zag dat een persoon de motor de straat op duwde en dat deze persoon vervolgens door twee andere personen geholpen werd. De getuige alarmeerde de politie en ging achter de verdachten aan. Meerdere omstanders hadden de personen met de motor zien weglopen richting de De Wiltstraat. Uiteindelijk werd de motor in de Sint Marten achtergelaten, waarna de verdachten er te voet vandoor gingen. Vervolgens werd door getuigen gezien dat de verdachten in een auto stapten die vermoedelijk klaar stond. Het ging om een donkerkleurige Opel Zafira, die wegreed richting de Apeldoornseweg .

 

Eén verdachte aangehouden

Door meerdere politie-eenheden werd uitgekeken naar de mogelijke verdachten. Uiteindelijk kon op de Zuid-Peterstraat één verdachte worden aangehouden die aan één van de opgegeven signalementen voldeed. De verdachte, een 20-jarige man uit Arnhem, is voor verder onderzoek ingesloten.

 

Iets gezien?

Mensen die iets hebben gezien van de poging diefstal van de motor of die andere informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, worden verzocht zich te melden. Volgens getuigen zouden twee personen nog achter de Opel Zafira zijn aangereden. De politie komt graag in contact met deze getuigen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, of anoniem via M. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.