Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 april 2015, 9:16

Dronken bestuurder botst op paal in Velp

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

VELP – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 36-jarige man uit Arnhem aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij was met zijn auto tegen een paal aangereden op de Gasthuislaan in Velp.

 

Een getuige had een harde klap gehoord en zag al snel dat dit was veroorzaakt door de auto. Hij waarschuwde de politie die ter plaatse ging. De agenten spraken de man aan en zagen en roken meteen dat er drank in het spel was. Nadat de bestuurder  was uitgestapt zakte hij eerst nog even in elkaar maar bij het aanroepen kwam de man al weer snel bij zijn positieven. Op het bureau weigerde de man een bloedproef te ondergaan. De politie maakte proces-verbaal op en heeft het rijbewijs ingevorderd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.