Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 april 2015, 11:22

Tiener probeert drietal te beroven na valse advertentie

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ROTTERDAM – Een 17-jarige Rotterdammer is woensdag aangehouden op verdenking van één beroving en twee pogingen daartoe. Hij lokte mensen naar Rotterdam door op marktplaats een telefoon aan te bieden.

 

De recherche deed de afgelopen tijd uitgebreid onderzoek naar een beroving op de Burgemeester Baumannlaan en twee pogingen daartoe, ook in Overschie. Bij deze drie incidenten kwam de werkwijze van de verdachte steeds overeen. Het onderzoek leidde naar een 17-jarige Rotterdammer. Hij werd woensdag aan het einde van de dag op de Ameidestraat aangehouden.

 

Werkwijze
De tiener wordt ervan verdacht in ieder geval drie mensen naar Rotterdam te hebben gelokt. Hij bood zijn telefoon te koop aan op Marktplaats. Wanneer de geïnteresseerden op de afgesproken locaties arriveerden, bedreigde hij hen met een mes en probeerde ze te beroven.

 

Dit gebeurde onder andere op woensdag 18 februari. Een 22-jarige man uit Velp was toen het slachtoffer. Hij werd op de Burgemeester Baumannlaan daadwerkelijk beroofd van zijn geld.

 

De verdachte zit vast. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.