Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 april 2015, 11:09

Gijzeling leidt naar hennepkwekerij woning Lekstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 16 april een hennepkwekerij ontdekt aan de Lekstraat in Arnhem. Woensdagavond kwam er een melding binnen van een getuige die gezien zou hebben dat er iemand gegijzeld werd in de woning.

 

Agenten gingen snel ter plaatse en een arrestatieteam werd ingeschakeld. De bewoner bleek niet thuis te zijn, nadat agenten met deze man hadden gesproken is het arrestatieteam de woning binnengevallen.

 

In de woning bleek een hennepkwekerij te zitten. In twee slaapkamers stonden bij elkaar ongeveer 250 planten. Na onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De hennepkwekerij zal opgeruimd en vernietigd worden. De bewoner van het huis is aangehouden.

 

De politie doet verder onderzoek naar de verdachte en naar de melding over de gijzeling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.