Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 april 2015, 11:55

Verdachte situatie leidt tot arrestaties en vondst hennepkwekerij

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – Een melding van een verdachte situatie afgelopen weekend bij een huis aan de Dr. Willem Dreessingel in Arnhem heeft geleid tot vijf arrestaties en de ontdekking van een hennepkwekerij. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

 

In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 april, kort na middernacht, werd bij de politie gemeld dat er mogelijk zou worden ingebroken in een huis aan de Dr. Willem Dreessingel in de wijk Rijkerswoerd. Agenten zagen daar bij aankomst vier personen weglopen. Zij bleken bij controle (nep)

vuurwapens bij zich te hebben. In het bewuste huis trof de politie naast een vijfde persoon ook een hennepkwekerij aan met 261 planten. De verdachten zijn vier mannen en een vrouw uit Lelystad van 23, 30, 51 en 42 jaar en een 34-jarige man zonder vast adres.

 

Getuigen gezocht

Het is nog onduidelijk wat de vijf personen bij de woning deden. De politie doet nog onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.