Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 april 2015, 14:39

Man bedreigt medewerker als hij uit opvang wordt gezet

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – Voor het met geweld bedreigen van een medewerker van een opvanggelegenheid in Arnhem Zuid zondag heeft de politie een 50-jarige man opgepakt. De man had zich in de instelling misdragen.

 

Herhaalde aanmaningen om zijn wangedrag te staken hadden geen effect. Om die reden werd de man ’s middags uit de opvang verwijderd. Buiten bedreigde hij een medewerker en diens gezin met geweld. Gewaarschuwde agenten troffen de Arnhemmer op voor de deur aan. De man is in de loop van de avond vrij gelaten na verhoor.

 

Handen af van medewerkers met publieke taak

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.