Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 april 2015, 14:43

Gewelddadige winkeldief slaat beveiliger in gezicht

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – In Arnhem heeft de politie donderdagavond een 38-jarige man uit die stad ingerekend nadat hij een beveiliger te lijf was gegaan. De beveiliger wilde de Arnhemmer aanhouden in verband met winkeldiefstal.

 

Omstreeks 20.00 uur betrapte de beveiliger de Arnhemmer in een warenhuis aan de Rijnstraat toen hij SD kaartjes meenam zonder ze af te rekenen. Toen de beveiliger de man buiten de zaak aansprak sloeg de Arnhemmer hem in het gezicht. Daarop ontstond een vechtpartij waarbij de beveiliger hulp kreeg van omstanders. Zo kon de Arnhemmer overmeesterd worden waarna hij door agenten in boeien werd geslagen. De beveiliger was bij het incident lichtgewond geraakt. De Arnhemmer zit voorlopig vast.

 

Geen geweld tegen medewerkers met publieke taak

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.