Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 april 2015, 13:30

Arnhemmer gooit baksteen naar NS-personeel

Laatst bijgewerkt: maandag 11:44 uur

ARNHEM – De politie heeft vanochtend in Arnhem een 26-jarige inwoner van die stad opgepakt omdat hij een baksteen had gegooid naar NS-personeel. Niemand raakte bij het voorval gewond.

 

De servicemedewerkers van de NS reageerden vanochtend omstreeks 07.15 uur op een melding waarbij sprake was van een man die overlast zou veroorzaken in een van de winkels op het station. Toen ze de man aantroffen en hem de wacht aanzegden werd hij naar buiten begeleid. Even later keerde de man terug op het station, pakte een baksteen en gooide die naar de servicemedewerkers.

 

De steen trof overigens geen doel. Toen de servicemedewerkers de stenengooier vervolgens wilden aanhouden sloeg die op de vlucht. Agenten troffen hem aan op het Airborneplein. De man zit voorlopig vast op verdenking van poging tot zware mishandeling.

 

Geen geweld tegen medewerkers met publieke taak

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.