Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 9:27

Passerende fietser trekt tas uit handen van vrouw

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – Een 54-jarige vrouw uit Arnhem is woensdagavond in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een tasjesroof. De vrouw raakte niet gewond. De politie heeft nog vergeefs naar de dader gezocht en roept getuigen op te reageren.

 

De vrouw stond omstreeks 20.30 uur op de Markt ter hoogte van het Paleis van Justitie op straat te praten toen er een fietser voorbijkwam die haar tas uit handen trok en ermee vandoor ging richting Sabelspoort. Omstanders zetten de achtervolging in maar moesten die ter hoogte van de Rozet staken. Ook agenten zochten nog in de omgeving maar zonder resultaat.

 

Getuige? Bel ons!

Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 40 jaar met een stevig postuur. Hij was tussen de 1.75 en 1.80 m lang en droeg donkere kleding en een pet. Hij reed op een ouder model fiets. Getuigen die iets van de straatroof hebben gezien of die menen de dader aan het signalement te herkennen worden verzocht contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.