Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 april 2015, 11:51

Fietser probeert vrouw van tas te beroven

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – De politie is op zoek naar een man die dinsdagavond 7 april geprobeerd heeft een 24-jarige vrouw te beroven. De vrouw liep op de Kerkstraat in Arnhem toen er ter hoogte van de Bentinckstraat een man achter haar kwam fietsen.

 

De man probeerde de tas van het slachtoffer te pakken, waarbij de vrouw viel. Het lukte de dader niet om de tas ook daadwerkelijk mee te nemen omdat de vrouw zich verzette en begon te schreeuwen.

 

De dader is weggefietst via de Bentinckstraat. Het gaat om een man van rond de 30 jaar oud met een vrij rond gezicht. Hij had een donkere jas en een spijkerbroek aan mogelijk met een rode pet op. Mensen die deze man gezien hebben op dinsdagavond, of die weten wie deze man is wordt gevraagd de politie te bellen via 0900-8844.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.