Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 april 2015, 16:15

Taxichauffeur slaat collega in gezicht

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:44 uur

ARNHEM – Vrijdagavond even voor middernacht hield de politie op de taxistandplaats op het Willemsplein een 38-jarige taxichauffeur aan op verdenking van bedreiging en mishandeling van een collega-taxichauffeur.

 

De verdachte zou verhaal zijn gaan halen in verband met het wegkapen van klanten. Vervolgens zou hij de andere taxichauffeur, van 47 jaar, in zijn gezicht hebben geslagen. Die liep daarbij een lichte verwonding op. De man heeft aangifte gedaan. Agenten spraken ter plekke met zowel de aangever als de verdachte en ook met een aantal getuigen. De 38-jarige is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. Proces-verbaal tegen hem wordt opgemaakt.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.